m c b

V E R T R A G I N G  L A N C E R I N G  W E B S I T E

Het is nu 15 december 2015 en de lancering van mijn nieuwe website (www.rietjebrouwer.nl) is vertraagd door omstandigheden, terwijl mijn oude website al uit de lucht is. Mede daardoor is mijn e-mail adres komen te vervallen en dat is wel erg lastig. Waardoor kwam dat? Het heeft allemaal nogal tegengezeten. Een verbouwing die erg uitliep, een hardnekkige griep die maar door bleef zeuren. Kortom, zaken waardoor werken aan een website in de verdrukking komt. Maar vandaag ben ik gelukkig weer begonnen. Ik moet er weer helemaal weer inkomen. Verbouwingen leiden enorm af, steeds werkmensen over de vloer, je kan je dan niet goed concentreren op je eigen werk. En met een griep is het helemaal lastig om lekker te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.