B L O G

Art - kunst 17 mei 2018

Ergens en iemand yvonne halfens en riet brouwer

Ergens en iemand   Voor u ligt de vierde editie van de speciale actie van Yvonne Halfens voor kunstliefhebbers en volgers van haar werk. Ditmaal heeft ze beeldend kunstenaar Riet Brouwer uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Moeiteloos zijn ze gekomen tot een mooie verzameling werk van kleine afmeting. Riet Brouwer is een landschapsschilder

Art - kunst 2 februari 2016

Expositie in het Ketelhuis

K E T E L H U I S In het Ketelhuis op het DRU-terrein in Ulft was er tijdens de Huntenkunst in mei 2015 (3 dagen) een expositie van Rietje Brouwer, Ella Koopman, Ewa Kuras en Kees Sabee. De oude verweerde muren waren een prachtig decor voor de schilderijen, doeken, werken op papier en
nieuwe website 1 februari 2016

maandag 1 februari 2016

K A C H E L Vandaag is het alweer februari..... De tijd gaat snel. In oktober 2015 ben ik gestart met het maken van een nieuwe website en ik had gedacht dat in een paar maanden te fiksen.... Ik heb niet hele dagen gewerkt aan de site omdat ik mijn atelier heb verbouwd en
Art - kunst website 15 december 2015

m c b

V E R T R A G I N G  L A N C E R I N G  W E B S I T E Het is nu 15 december 2015 en de lancering van mijn nieuwe website (www.rietjebrouwer.nl) is vertraagd door omstandigheden, terwijl mijn oude website al uit de lucht is. Mede daardoor