Ergens en iemand yvonne halfens en riet brouwer

Ergens en iemand

 

Voor u ligt de vierde editie van de speciale actie van Yvonne Halfens voor kunstliefhebbers en volgers van haar werk. Ditmaal heeft ze beeldend kunstenaar Riet Brouwer uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Moeiteloos zijn ze gekomen tot een mooie verzameling werk van kleine afmeting.

Riet Brouwer is een landschapsschilder die zich laat leiden door de landschappen uit haar jeugd rondom Amersfoort. Ze verwerkt deze indrukken in pasteuze expressieve schilderijen waarin ze probeert het gevoel dat ze ervaart in de natuur, bij de kijker op te roepen.

Yvonne Halfens is een beeldhouwer die zich bekommert om de menselijke natuur, en wat het betekent om in een lichaam te zitten en van daaruit de wereld te ervaren. De schoonheid van het imperfecte is een belangrijk thema voor haar.

De bijna zwart witte schilderijtjes van Brouwer zijn gemaakt in de techniek van de encaustiek; paneeltjes overdekt met zwarte en witte pigmenten vermengd met was. De kleur van de was zorgt voor de zachte crême kleur. De afmetingen zijn 8,5x13cm en ietsje groter.

De keramische beelden van Halfens zijn uitbundiger van kleur door de glazuur en pigmenten die ze heeft gebruikt. Voor elk van de beelden is zorgvuldig een bijpassend sokkeltje gemaakt waarbij diverse materialen zijn gebruikt.De afmeting van de figuur is telkens 11 cm.

Ondanks deze tegenstellingen stralen de werken van Brouwer en Halfens een zelfde intieme sfeer uit en sluiten ze wonderwel bij elkaar.

Exclusief voor de liefhebbers worden deze kunstwerken aangeboden voor een speciale prijs.

De prijzen variëren tussen de €100 en €200. Koopt u meer dan één werk, dan ontvangt u 10% korting. Koopt u een werk van zowel Yvonne Halfens als van Riet Brouwer, dan ontvangt u 15% korting op het werk van beide kunstenaars. De prijzen staan vermeld bij de werken.

Hebt u interesse in 1 of meerdere werken stuur dan een mail naar een van de kunstenaars met vermelding van het gewenste nummer. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Yvonne Halfens yhalfens@gmail.com     06-40077237                                                    

Riet Brouwer     rtbrwr@gmail.com         06-23765384                      http://www.rietjebrouwer.nl/e-n-c-a-u-s-t-i-c/

                                                            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.