Expositie in het Ketelhuis

K E T E L H U I S

In het Ketelhuis op het DRU-terrein in Ulft was er tijdens de Huntenkunst in mei 2015 (3 dagen) een expositie van Rietje Brouwer, Ella Koopman, Ewa Kuras en Kees Sabee. De oude verweerde muren waren een prachtig decor voor de schilderijen, doeken, werken op papier en de zitelementen. De ruim 450 bezoekers waren onder de indruk van de locatie en de getoonde kunst en velen hoopten dat in de komende jaren ook weer gebruik kan worden gemaakt van dit unieke gebouw. Maar dat is onzeker omdat het gebouw recentelijk verkocht is en het nog onduidelijk is wat er nu mee gaat gebeuren.© MCB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.