maandag 1 februari 2016

K A C H E L

Vandaag is het alweer februari….. De tijd gaat snel. In oktober 2015 ben ik gestart met het maken van een nieuwe website en ik had gedacht dat in een paar maanden te fiksen…. Ik heb niet hele dagen gewerkt aan de site omdat ik mijn atelier heb verbouwd en veel tijd heb besteed aan de daar bijkomende werkzaamheden. Dus de website heb ik er ’tussendoor’ bijgedaan. Mijn atelier is bijna klaar, ik moet alleen de kachel nog opbouwen. Die kachel moest er tijdens de verbouwing uit en je weet het dan wel, er gaat altijd wel iets mis. In dit geval waren de chamotte stenen onderin de kachel kapot gegaan en die ben ik nu aan het lijmen. Daarna doe ik er nog een hitte bestendige mortel overheen en kan het geheel weer in elkaar gezet worden en aangesloten op het rookkanaal. En dan stoken als het koud is. Ik heb enorm geluk gehad met het weer tijdens al deze werkzaamheden, de kachel heb ik niet echt gemist omdat het erg zacht weer is geweest. Een weekje is het maar koud geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.